28 oct 2016

Comunicat comissió gestora AMPA / Comunicado comisión gestora AMPA



Benvolguts pares i mares:
La Comissió Gestora d'AMPA, reunida el dimarts 25 octubre 2016 a les 15:00h, on es va exposar la casuística existent, va acordar dissoldre l'actual Junta a causa de l'absència d'aquesta durant la legislatura del curs 2015-2016, període en el qual es van formalitzar eleccions per convocar una nova Junta d'AMPA, i de la qual van sortir elegits per votació els càrrecs de President, Vicepresident, Secretària i Tresorera. La Junta, la del curs 2014-2015, mai es va clausurar perquè no es va signar l'acta corresponent al cessament dels càrrecs d’aquell curs.
A través de l'assessorament amb el responsable de FAPAC (Federació d'AMPAS de Catalunya) ens van informar que la Junta del curs 2015-2016 (la Junta actual) no té validesa, i que per tant, la Junta sortint d'aquesta nova convocatòria segueix sent la Junta del curs 2014-2015.
És per aquest motiu que ha començat la convocatòria d'Assemblea General per a la renovació dels càrrecs de la Junta, mitjançant Assemblea General que tindrà lloc el proper 08/11/2016. Tot aquell que estigui interessat, pot apuntar-se al llistat dels càrrecs vacants que podeu trobar al suro de l'AMPA, ubicat al vestíbul del CEIP Rosselló Porcel. L'elecció d'entre els candidats es realitzarà per votació dels assistents en aquesta Assemblea General el dimarts 8 de novembre del 2016.
Perquè el nostre col·legi no perdi tots els avantatges de què disposa el tenir un AMPA, i els nens i nenes es puguin beneficiar-se, apuntat-hi!
 
Apreciados padres y madres:
La Comisión Gestora de AMPA, reunida el martes 25 de octubre 2016 a las 15:00h, en la que se expuso la casuística existente, acordó disolver la actual Junta debido a la ausencia de ésta durante la legislatura del curso 2015-2016, período en el que se formalizaron elecciones para convocar una nueva Junta de AMPA, y de la cual salieron elegidos por votación los cargos de Presidente, Vicepresidente, Secretaria y Tesorera. La Junta, la del curso 2014-2015, nunca se clausuró porque no se firmó el acta correspondiente al cese de los cargos de aquel curso.
A través del asesoramiento con el responsable de FAPAC (Federación de AMPAS de Cataluña) nos informaron que la Junta del curso 2015-2016 (la Junta actual) no tiene validez, y que por tanto, la Junta saliente de esta nueva convocatoria sigue siendo la Junta del curso 2014-2015.
Es por este motivo que ha comenzado la convocatoria de Asamblea General para la renovación de los cargos de la Junta, mediante Asamblea General que tendrá lugar el próximo 08/11/2016. Todo aquel que esté interesado, puede apuntarse al listado de los cargos vacantes que encontrará en el corcho del AMPA, ubicado en el vestíbulo del CEIP Rosselló Porcel. La elección de entre los candidatos se realizará por votación de los asistentes en esta Asamblea General el martes 8 de noviembre de 2016.
Para que nuestro colegio no pierda todas las ventajas de que dispone el tener un AMPA, y los niños y niñas puedan beneficiarse, apuntaos!
Atentament / Atentamente AMPA Rosselló Pòrcel

No hay comentarios:

Publicar un comentario